Szűrés
EK pontossági osztály
Hossz
Skála
Szalagszélesség
Kereső
Fakro katalógusok
Partner oldalak
Termék kategóriák

Sola zsebmérőszalagok

Jelenleg nem található ár
34 termék
 
MÉRÉSI TŰRÉSHATÁR
A SOLA zsebmérőszalagok az EK szabvány szerinti I. vagy II. osztálynak felelnek meg. Számunkra ez az abszolút mérce annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban mérő, minőségi mérőszalagot kínálhassunk Önnek.
 
Eltérés a teljes hosszon, +/- mm
Hossz I. osztály II. osztály III. osztály
2 m 0.30 0.70 1.40
3 m 0.40 0.90 1.80
5 m 0.60 1.30 2.60
8 m 0.90 1.90 3.80
10 m 1.10 2.30 4
 
MEGFELELŐSÉGI JELÖLÉS
Az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség tagállammai 2014. február 26. óta alkalmazzák az Európai Parlament 2014/32/EU sz. irányelvét. irányelvét, amely rögzíti azon eljárásokat, amelyek szerint a gyártók kötelesek jelölni, hogy mérőeszközeik megfelelnek a követelményeknek.
 
Kérjük, ügyeljen a következő jelölésekre:
1. Mérőeszköz névleges hossza
2. CE-jelölés
3. Metrológiai jelölés és a regisztráció éve
4. A megadott hatóság száma
5. Pontossági osztály
6. Gyártó / regisztrált azonosító jegy
 
VISSZACSÉVÉLÉS / ÜTKÖZÉSCSILLAPÍTÓ
Integrált ütközéscsillapító rendszerünkkel a szalag visszacsévélésekor a zárólemez kíméletesen ütközik, ezáltal sokszorosára növekszik a mérőszalag élettartama. Az új SOLA visszacsévélő rendszernek köszönhetően a szalag is sokkal kíméletesebben mozog, és a feltekercselése optimális. Ezzel helyet takarítunk meg, ami kisebb, jobban kézre álló tok használatát teszi lehetővé.
 
ZÁRÓHOROG
A csúszó záróhorog hozzájárul mérőszalagjaink nagyobb pontosságához. Ha a felülethez érintjük (1) rácsúszik a 0-pontra, húzott mérés esetén pedig (2) látszik a 0-pont. A csúszás mértékének tartománya a záróhorog vastagságának felel meg. Mivel a záróhorgok hajlamosak lehetnek a törésre, ez a terület a kiváló minőségű SOLA mérőszalagoknál többszörös megerősítést kapott:
- Megerősítő alátét
- Záróhorog fémkapcsos rögzítése: 2-szeres 2/3 m; 3-szoros 5 m; 4-szeres 8/10 m.
 
SZALAGFÉK
Különös figyelmet fordítottunk a mérőszalag szalagmegállítójára, ill. fékjére, amely fontos minőségi kritérium. A SOLA Big T, Pro-TM, Tri-Matic és Popular modelljeit kétrészes szalagmegállítóval láttuk el. Ön biztos lehet abban, hogy milliméterre pontosan a fék a szalag kívánt pontján fog rögzíteni, ami pontos mérést eredményez.
 
SZALAG SZERKEZETE
SOLA mérőszalagjainkat kiváló minőségű, magas karbontartalmú acélból készítjük. Minden modellt matt bevonattal látunk el a fénylés, tükrözés elkerülése és az optimális leolvashatóság érdekében.
 
STABIL KIHÚZHATÓSÁG (STAND-OUT)
Mérőszalagjainkat optimálisan kialakított íveléssel készítjük, hogy minél hosszabb rész kihúzható legyen a szalag megtörése nélkül. Ennek során ügyeltünk arra, hogy a stabil kihúzhatóságot ideálisan kombináljuk a megfelelő mozgathatósággal. A magas, 0,8%-os széntartalomnak köszönhetően a szalag kemény, ellenálló és hosszú élettartamú.
Kosár
A kosár üres
Leier katalógusok
Felhasználó

Regisztráció

Cetelem Online Áruhitel
Terrán katalógus
hazcenter.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló