Kereső
Fakro katalógusok
Partner oldalak
Termék kategóriák

Fischer FPF-WT 6,0 x 260 ZPP 50 peremes fejű, kékre horganyzott szerkezetépítő csavar részmenettel, TX behajtással, 100 db/csomag

Átmérő: 6 mm;

Leírás

  • ETA engedély: igen
  • Átmérő (d): 6.0 mm
  • Hossz (l): 260 mm
  • Behajtás: TX30
  • Teljes menethossz (lg): 70 mm
A Fischer Power-Fast FPF-WT ZPP csavar egy nagy terhelhetőségű szerkezetépítő csavar lapos fejjel, TX behajtással és részmenettel faszerkezetekhez. A lapos fej a TX behajtással garantálja az összecsavarozott elemek nagyobb összetartását, és jelentősen megnöveli a fej áthúzódási ellenállását. A részmenetes kialakítása lehetővé teszi a faelemek szilárd egymáshoz rögzítését. Az Európai Műszaki Engedély további biztonságot garantál. A menet kialakításának köszönhetően a Power-Fast csavart különösen könnyű behajtani előfúrás nélkül. A csavarhegyig futó Power-Fast menet biztosítja a gyors kezdeti fába "harapást". A száron lévő bordák csökkentik a csavarozási ellenállást, csökkentve ezzel a beépítéshez szükséges erőt és az akkumulátor kapacitás igényét.
 
Előnyök
  • A különleges Power-Fast csavar hegye gyorsan belekap a fába. Ezáltal a szerelés egyszerű és biztonságos akár nagy csavarméretek esetén is teherhordó faszerkezetknél.
  • A szár kialakítása csökkenti a behajtási energiát és ezáltal kíméli a csavarbehajtó akkumulátorát.
  • A szerkezetépítő csavar peremes fejjel, nagyobb terhelésekhez is alkalmazható a nagyobb húzó terhelhetőségének köszönhetően.
  • Az ETA engedély magas biztonsági követelményt és prémium Power-Fast csavarminőséget garantál.
Alkalmazások: biztonsági szempontból fontos alkalmazások, faszerkezet, utólagos szerkezetek, faházak, tetőtéri hőszigetelő rendszerek, gépkocsi-beállók, üvegházak, játszótéri felszerelések.
 
Építőanyagok: rétegelt-ragasztott fa, tömör rétegelt fa, laminált, rétegelt furnérlapok, OSB lapok, épületfa, laminált falap, puha fa (pl. luc, borovi, fenyő, stb) és egyéb faanyagok.

Engedély: ETA-11/0027, DoP No. 0045, DoP W0003, DoP: 0154

Működése: A peremesfejű csavarok különösen hatékonyak a nagy áthúzódási ellenállásuknak köszönhetően.
 
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Leier katalógusok
Felhasználó

Regisztráció

Cetelem Online Áruhitel
Terrán katalógus
hazcenter.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
Termékajánló